Ambachtelijke hoeveslagerij

Landbouw educatie

Picknickmand

Laat je verwennen met een picknickmand vol heerlijke hoeve- en streekproducten. 10 hoeves in West-Vlaanderen reserveren voor jou het mooiste plekje op de boerderij van 1 mei tot 30 september.
Een ideale rustpauze op de boerderij na een fiets-of wandeltocht of tijdens een dagje uit. Smakelijk! Meer info over de locaties op www.hoevepicknick.be.

Groepen en verenigingen

Bent u benieuwd naar de geschiedenis en de werking van ’t Lindebos? Wij ontvangen uw vereniging/familie/groep graag voor een bedrijfsbezoek. U wordt ontvangen in onze ontvangstruimte, waar wij maximum een vijftigtal personen kunnen ontvangen. Aan de hand van een bedrijfsfilm kunt u een blik werpen op de werking van de boerderij en van de slagerij. U hebt de keuze tussen koffie of een huisaperitiefje en u krijgt een viertal proevertjes voorgeschoteld, zodat u kennis kunt maken met onze producten. De prijs van dit standaard bedrijfsbezoek is 7,50 €/persoon. Een aangepaste formule (bijvoorbeeld met een streekbiertje of een maaltijd) kan uiteraard besproken worden. Een tip: combineer uw bezoek met een hoevepicknick. Geniet van een picknick met allerlei streek- en hoeveproducten: verse pistoletjes, hoeveboter, een hardgekookt eitje, hoevekaas, charcuterie van ’t Lindebos, een yoghurtje en een glaasje streekwijn of heerlijk appelsap. Een bezoek aan ’t Lindebos kan probleemloos gecombineerd worden met een andere activiteit in het Heuvelland. Onze streek heeft immers heel wat moois te bieden. Vraag gerust om meer informatie.

Volg ’t Lindebos op Facebook

Foto's