Ambachtelijke hoeveslagerij

Hoeveslagerij

Picknickmand

Laat je verwennen met een picknickmand vol heerlijke hoeve- en streekproducten. 10 hoeves in West-Vlaanderen reserveren voor jou het mooiste plekje op de boerderij van 1 mei tot 30 september.
Een ideale rustpauze op de boerderij na een fiets-of wandeltocht of tijdens een dagje uit. Smakelijk! Meer info over de locaties op www.hoevepicknick.be.

Onze hoevewinkel

In onze hoevewinkel vindt u enkel vers en uiterst kwaliteitsvol hoevevlees. Wij bieden varkens-, runds- en kippenvlees aan. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, vindt u in onze hoevewinkel wel degelijk meer dan worsten en koteletten. Elke donderdag zijn wij druk in de weer met het klaarmaken van alle bereidingen. Neem zeker eens kijkje op ons bestelformulier om ons assortiment te ontdekken. Als service naar onze klanten toe, wordt alles verpakt zoals u het wilt. Hebt u graag 1 kilo worst verpakt per drie stuks? Of 2 kilo gyros verpakt per 400 gram? Wij verpakken uw bestelling graag op maat. Door de vacuum verpakkingen kunt u het vlees netjes diepvriezen. Zo hebt u telkens vers vlees in huis in de juiste porties. Ontdooien, bakken, en Smakelijk! Op bestelling bezorgen wij u graag vlees dat gluten- of zoutvrij is. U kunt uw bestelling doorgeven via onze website, maar u bent ook welkom in onze winkel zonder dat u besteld hebt. Wij hebben steeds een voorraad om onze klanten te gerieven. Hou er wel rekening mee dat het mogelijk is dat wij geen grote hoeveelheden in voorraad hebben.

Volg ’t Lindebos op Facebook

Foto's